Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG, een beleving voor u én uw keuken.

Beleef ATAG, want een keuken is meer dan koken alleen. Het is een plek om uzelf te ontplooien, om de klassiekers opnieuw uit te vinden of om op reis te gaan in de exotische wereldkeuken. Voor een meerwaardezoeker als u hoeft koken niet ingewikkeld te zijn om te kunnen genieten van heerlijk eten. Plezier zit hem in de kleine dingen, maar bovenal om deze te kunnen delen met goed gezelschap. ATAG is daarbij dé aangewezen partner in uw keuken, want ATAG staat garant voor kookplezier.

 

Sprekend gemak

U geniet ervan om bezig te zijn in uw keuken, maar u heeft er niet altijd evenveel tijd voor. Bij ATAG zijn we ons daarvan bewust en doen er ook alles aan om onze apparatuur daar zo goed mogelijk op af te stemmen. Zo kunt u altijd uiterst efficiënt en met sprekend gemak koken, of u nu kiest voor een snel tussendoortje of een uitgebreid diner voor enkele vrienden. In de collecties van ATAG vindt u gegarandeerd dé designvolle en praktische kookapparaten die u zoekt.

Bekijk onze producten

Onze Matrix-collectie

Kiest u voor gebruiksgemak of hecht u eerder belang aan een uiterst stijlvolle omgeving? Met onze Matrix-collectie hoeft u geen compromissen te sluiten. Zo stelt u uw keuken volledig naar wens samen voor een maximale kook- en keukenbeleving. Kies uit één van onze drie topkleuren die het best bij uw smaak en interieur past. Matrix, de ideale combinatie van esthetiek en functionaliteit.

Bekijk onze MATRIX-collectie

Volop inspiratie

Iedere hobbykok heeft z’n eigen verhaal, wensen en gebruiken. Bij ATAG willen we er dan ook alles aan doen om u te helpen bij de keuze van de juiste kookapparaten. Kom eens ons Experience Center in Denderhoutem bezoeken en ervaar met eigen ogen al het moois dat wij voor u en uw keuken kunnen betekenen. Samen met u bekijken we welke kookbehoeften u heeft en welke apparatuur hier het best op aansluit. Want net als bij uw gerechten moet u ATAG écht beleven, zien en voelen!

Plan een afspraak

beleef atag plezier | atag-nl