Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG, een beleving voor u én uw keuken.

Beleef ATAG, want een keuken is meer dan koken alleen. Het is een plek om uzelf te ontplooien, om de klassiekers opnieuw uit te vinden of om op reis te gaan in de exotische wereldkeuken. Voor een meerwaardezoeker als u hoeft koken niet ingewikkeld te zijn om te kunnen genieten van heerlijk eten. Plezier zit hem in de kleine dingen, maar bovenal om deze te kunnen delen met goed gezelschap. ATAG is daarbij dé aangewezen partner in uw keuken, want ATAG staat garant voor kookplezier.

 

Sprekend gemak

U geniet ervan om bezig te zijn in uw keuken, maar u heeft er niet altijd evenveel tijd voor. Bij ATAG zijn we ons daarvan bewust en doen er ook alles aan om onze apparatuur daar zo goed mogelijk op af te stemmen. Zo kunt u altijd uiterst efficiënt en met sprekend gemak koken, of u nu kiest voor een snel tussendoortje of een uitgebreid diner voor enkele vrienden. In de collecties van ATAG vindt u gegarandeerd dé designvolle en praktische kookapparaten die u zoekt.

Bekijk onze producten

Onze Matrix-collectie

Kiest u voor gebruiksgemak of hecht u eerder belang aan een uiterst stijlvolle omgeving? Met onze Matrix-collectie hoeft u geen compromissen te sluiten. Zo stelt u uw keuken volledig naar wens samen voor een maximale kook- en keukenbeleving. Kies uit één van onze drie topkleuren die het best bij uw smaak en interieur past. Matrix, de ideale combinatie van esthetiek en functionaliteit.

Bekijk onze MATRIX-collectie

Volop inspiratie

Iedere hobbykok heeft z’n eigen verhaal, wensen en gebruiken. Bij ATAG willen we er dan ook alles aan doen om u te helpen bij de keuze van de juiste kookapparaten. Kom eens ons Experience Center in Denderhoutem bezoeken en ervaar met eigen ogen al het moois dat wij voor u en uw keuken kunnen betekenen. Samen met u bekijken we welke kookbehoeften u heeft en welke apparatuur hier het best op aansluit. Want net als bij uw gerechten moet u ATAG écht beleven, zien en voelen!

Plan een afspraak

beleef atag plezier | atag-nl