Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Op haar blog Brenda kookt! deelt Brenda toegankelijke recepten. Met specialiteit, makkelijke maaltijden die binnen 30 minuten op tafel staan met ingrediënten van de supermarkt. Allemaal gemaakt in haar keuken, welke geheel is voorzien van ATAG-apparatuur. Ontdek haar ervaring!
 
 

Een perfect voor te bereiden kerstrecept

Tijdens de Kerst wil je zoveel mogelijk tijd doorbrengen met je dierbaren. Dit smaakvolle kerstrecept van Brenda is ideaal om van te voren te maken. De varkenshaaspakketjes hoeven tijdens Kerst alleen nog maar in de oven. Ideaal toch?

Lees hier meer

Een typisch Brenda Kookt! gerecht: kip fajita ovenschotel

Brenda haar klassiekers zijn toch wel ovenschotels. Op haar blog komen recepten voor verschillende variaties van ovenschotels voorbij. Het recept voor deze kip fajita ovenschotel is een topper en gemaakt in de ATAG 3-in-1-oven.

Lees hier het recept

De Mystery Box Challenge

Het kookprogramma ‘Masterchef’ bevat een onderdeel genaamd de ‘Mystery Box’. In dit onderdeel ontvangen de kandidaten een geheime doos met ingrediënten die ze pas zien tijdens de opdracht. Voor ATAG zijn onze ambassadeurs Brenda (Brenda Kookt) en Claartje (Foodness) deze uitdaging aangegaan!

Lees meer

ATAG in de keuken

Onlangs is in de keuken van Brenda de ATAG 3-in-1 oven geplaatst, welke perfect past in het leven van Brenda die natuurlijk veel kookt en bakt maar ook een druk gezinsleven heeft. Voor ons gaat ze het komende halfjaar haar ervaringen delen, welke terug te vinden zijn op haar blog.

Lees meer

Marokkaans koken met ATAG

Voor dit heerlijke recept hebben de ATAG ambassadeurs Brenda en Fatima de handen in één geslagen en zijn samen de keuken in gedoken. Brenda is gewend om voornamelijk recepten te bedenken met een Hollandse slag, voor haar dus een leuke uitdaging om met de Oosterse keuken aan de slag te gaan.

Lees meer

Lees de Ervaringen van Brenda Kookt met ATAG apparatuur | atag.nl | atag-nl