Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

De splinternieuwe keuken van Claartje in geheel voorzien van ATAG keukenapparatuur, waaronder de 3-in-1 oven. De mogelijkheden van deze alleskunner zijn eindeloos, dus genoeg te ontdekken voor Claartje! Haar eerste gerecht uit de 3-in-1 oven is een heerlijk focaccia.

 

ATAG in de keuken

Trots als een pauw kan Claartje eindelijk los in haar nieuwe keuken. Eén van de onderdelen van de grote verbouwing in hun nieuwe huis is de keuken. Splinternieuw en van alle gemakken voorzien. Als foodblogger draait natuurlijk alles om koken en eten. Daarom is de keuken geheel voorzien van ATAG-keukenapparatuur. De 3-in-1 oven kan natuurlijk niet ontbreken. Dit is niet alleen dé alleskunner, maar in de kleur Black Steel ook nog eens prachtig om te zien! Het komende halfjaar zal Claartje haar ervaringen met ATAG-keukenapparatuur delen op haar blog.

Lees hier Claartje’s blog

Brood uit de 3-in-1 oven

Eén van de unieke eigenschappen van de 3-in-1 oven is dat het mogelijk is om functies te combineren, bijvoorbeeld hetelucht en stoom. Door brood, of in dit geval focaccia, te bereiden in de 3-in-1 oven met hetelucht en stoom wordt de focaccia extra knapperig van buiten en zacht van binnen. Tijdens het bakproces wordt er, afhankelijk van het gekozen niveau, een hoeveelheid stoom tijdens het bakproces de oven ingeblazen.

Lees het volledige recept hier

Meer weten over de 3-in1 oven?

Bent u een kok die graag experimenteert? Die met één apparaat wil kunnen bakken, stomen en verwarmen? Dan is de 3-in-1 oven van ATAG uw oven. Door de verschillende functies te combineren (bijvoorbeeld hetelucht en stomen of magnetron en oven), is deze 3-in-1 oven eigenlijk een 5-in-1 oven. Door de vele mogelijkheden en geavanceerde bediening, maakt u elk gerecht dat u voor ogen heeft. Daarbij past hij ook nog eens prachtig in de modernste keukens

Ontdek de 3 in 1 oven

Black Steel: oog voor detail

Een materiaal dat naadloos aansluit in uw keuken en toch een aantrekkelijk accent toevoegt. Rustig en donker op afstand. Spannend en rijk aan details van dichtbij. De nuances worden bepaald door de lichtinval en de diepe borsteling die fraaie highlights naar boven brengt.

Lees meer over de kleur Black Steel

Foodness Kookt Ook met ATAG apparatuur | Lees haar Ervaringen | atag-nl