Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Claartje Schröder deelt op haar blog Foodness alles omtrent gezond leven en lekker eten. Haar recepten bereidt ze in haar splinternieuwe keuken, geheel voorzien van ATAG-apparatuur. Ze neemt haar volgers mee in haar ontdekkingsreis naar alle mogelijkheden van ATAG en bereidt heerlijke gerechten. Ontdek haar ervaring!

 

De Mystery Box Challenge

Het kookprogramma ‘Masterchef’ bevat een onderdeel genaamd de ‘Mystery Box’. In dit onderdeel ontvangen de kandidaten een geheime doos met ingrediënten die ze pas zien tijdens de opdracht. Voor ATAG zijn onze ambassadeurs Brenda (Brenda Kookt) en Claartje (Foodness) deze uitdaging aangegaan!

Lees meer

Automatische programma’s op de 3-in-1 oven

Claartje is voor ons weer haar ATAG keuken ingedoken en heeft weer een prachtig gerecht uit haar 3-in-1 oven getoverd. Indruk maken met culinaire creaties is geen enkel probleem met deze oven, want met één druk op de knop kiest u een automatisch programma en de rest gaat vanzelf.

Lees meer

ATAG in de keuken

De splinternieuwe keuken van Claartje in geheel voorzien van ATAG keukenapparatuur, waaronder de 3-in-1 oven. De mogelijkheden van deze alleskunner zijn eindeloos, dus genoeg te ontdekken voor Claartje! Haar eerste gerecht uit de 3-in-1 oven is een heerlijk focaccia.

Lees meer

atag-nl