Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Claartje Schröder deelt op haar blog Foodness alles omtrent gezond leven en lekker eten. Haar recepten bereidt ze in haar splinternieuwe keuken, geheel voorzien van ATAG-apparatuur. Ze neemt haar volgers mee in haar ontdekkingsreis naar alle mogelijkheden van ATAG en bereidt heerlijke gerechten. Ontdek haar ervaring!

 

Kerstinspiratie van Claartje

De voorbereidingen voor het kerstdiner zijn in volle gang. Ook al wordt Kerst dit jaar anders aan het eten zal dat in ieder geval niet liggen. Claartje is haar keuken ingedoken voor een heerlijk voorgerecht uit de ATAG 3-in-1 oven. De combinatie van functies zorgt voor een extra knapperig resultaat.

Lees meer

De Mystery Box Challenge

Het kookprogramma ‘Masterchef’ bevat een onderdeel genaamd de ‘Mystery Box’. In dit onderdeel ontvangen de kandidaten een geheime doos met ingrediënten die ze pas zien tijdens de opdracht. Voor ATAG zijn onze ambassadeurs Brenda (Brenda Kookt) en Claartje (Foodness) deze uitdaging aangegaan!

Lees meer

Automatische programma’s op de 3-in-1 oven

Claartje is voor ons weer haar ATAG keuken ingedoken en heeft weer een prachtig gerecht uit haar 3-in-1 oven getoverd. Indruk maken met culinaire creaties is geen enkel probleem met deze oven, want met één druk op de knop kiest u een automatisch programma en de rest gaat vanzelf.

Lees meer

ATAG in de keuken

De splinternieuwe keuken van Claartje in geheel voorzien van ATAG keukenapparatuur, waaronder de 3-in-1 oven. De mogelijkheden van deze alleskunner zijn eindeloos, dus genoeg te ontdekken voor Claartje! Haar eerste gerecht uit de 3-in-1 oven is een heerlijk focaccia.

Lees meer

Herfstcakejes met pompoenpuree & five spice kruiden

Bij herfst denken de meeste mensen aan pompoen en heerlijke specerijen, combineer dit met een cakeje en het resultaat is een heerlijk herfstcakeje. Tip van de chef: door specerijen eerste te myoteren, oftewel verhitten in een klein beetje boter of olie, trekken de specerijen in de vetstof waardoor je geen korreltjes in je gerecht krijgt. Het volledige recept is te lezen op de blog van Foodness.

Lees hier het volledige recept

Perfecte Hasselback aardappels uit de 3-in-1 oven

In haar zoektocht naar de perfecte aardappel uit de oven komt Claartje uit bij de Hasselback aardappels. Tijdens haar zoektocht krijgt Claartje hulp van ATAG Chef Tim. Alvast een smaakvolle tip: door het toevoegen van stoom tijdens het bakproces worden de aardappels heerlijk krokant.

Lees meer

atag-nl