Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Fatima deelt op haar blog recepten, keukentips en -tricks. Ze neemt haar volgers de komende periode mee op ontdekkingsreis in de wereld van ATAG-apparatuur voor in haar nieuwe keuken. Uiteindelijk deelt ze natuurlijk ook het eindresultaat en zal ze laten zien wat voor mogelijkheden ATAG-apparatuur allemaal biedt.

 

Maak kennis met Fatima

Waar de meeste mensen kiezen voor zoete snacks, kun je Fatima El Irari van de populaire foodblog ‘Uit de Keuken van Fatima’ ’s nachts wakker maken voor hartige snacks. En dan vooral gefrituurd. Op haar blog deelt zij wekelijks recepten die door duizenden Nederlanders worden nagemaakt. Waar haar passie voor koken echt ontstaan is? Bij haar moeder in de keuken, waar zij nog steeds het couscous familierecept van maakt. Wij zijn trots met Fatima als ATAG ambassadeur en de aankomende maanden zal zij haar volgers meenemen in haar oriëntatieproces voor nieuwe keukenapparatuur. Volgt u haar al?

Volg Fatima

Marokkaans koken met ATAG

Om Fatima kennis te laten maken met de apparatuur van ATAG, waaronder koken op inductie en de 3-in-1 oven, is ze samen met collega ATAG ambassadeur Brenda de keuken in gedoken. Brenda’s keuken welteverstaan. Samen bereiden ze een heerlijke Marokkaanse stoofpot terwijl Fatima de voordelen van een inductiekookplaat en de 3-in-1 oven ontdekt.

Lees meer

ATAG apparatuur in de nieuwe keuken van Fatima

Fatima haar geduld wordt op de proef gesteld! Ze moet nog een paar maanden wachten voordat ze kan gaan verhuizen naar haar nieuwe huis. Haar nieuwe keuken wordt volledig ingericht met ATAG-apparatuur die volledig passen bij Fatima haar kookwensen. Benieuwd welke apparatuur zij in haar keuken krijgt?

Lees meer

atag-nl