Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Onze Partners

ATAG is trots te werken met zoveel geweldige partners

Antwerpen Proeft

ATAG was dit jaar voor het eerst één van de “presenting partners” met een eigen podium en actief kookdemo gedeelte; “ATAG live stage” genaamd. We hebben de stage gehost en tal van activaties voorzien zowel met onze chefs als met onze ambassadeur én sterrenchef Gilles Melchior.

Ontdek meer

Kaapwijn festival

Live muziek, gastronomische foodtrucks, kinderanimatie, een ideale dag voor de wijnliefhebbers en levensgenieters. Van harte Welkom op het 6de Kaapwijnfestival dat opnieuw doorgaat in het mooie “Hof van Volmersele” te Kampenhout. 2023 wordt een fantastische editie met vele nieuwe attracties en culinaire wijnontdekkingen. Zo komen er niet minder dan 30 buitenlandse gasten langs, wijnmakers uit diverse wijnlanden waaronder nieuwe wijnhuizen uit Italië en Zuid-Afrika. Een passende wijn kan een bijzonder gerecht spectaculair maken. Een ATAG wijnklimaatkast bewaart je beste flessen tot het perfecte moment, bij de ideale temperatuur en luchtvochtigheid.

Ontdek meer

Sundea

Na een succesvol eerste verbouwproject is Sundae ook dit jaar weer helemaal klaar om een oud pand te renoveren tot een stijlvolle woning. Een prachtige bel-etage woning uit de jaren 60 zal worden verbouwd. De combinatie van een mooi design en de praktische kant, maakt van ATAG de ideale partner en “friend” voor keukenapparatuur in zowel het eerste als nu het tweede Sundae Huis! Je kan via onze social kanalen volgen hoe de toestellen van ATAG de ideale ingrediënten vormen voor een complete keuken.

Livios

Met meer dan 800.000 bezoekers per maand is Livios dé site voor wie bouwt en verbouwt. Je vindt hier alle informatie en tools die je nodig hebt om van jouw project een succes te maken. ATAG heeft haar eigen bedrijfspagina op de website van Livios en is ook aanwezig in het magazine “Mijn Keuken” en enkele online activaties.

Diabetes Liga

De Diabetes Liga wil de ogen openen en pro-actiever inzetten op gezond eten, regelmatig bewegen, mentaal welbevinden … om zo diabetes een halt toe te roepen. Gezonde voeding is een eerste – misschien wel eenvoudigste – stap tot een gezonde leefstijl. Immers gezond eten begint thuis ... in de keuken. Samen met de Diabetes Liga werd een mooi partnership aangegaan waarbij we o.a. het nieuwe Open Huis uitrusten met ATAG toestellen.

La Grande Balade

La grande balade neemt ons mee op een tocht langs het toeristische en gastronomische erfgoed van ons land. De Noordzee, de Ardennen, de streek van Herve, de Gaume... De mooie regio's van België onthullen al hun cachet en nodigen uit tot een wandeling! La Grande Balade heeft elk weekend, naast enkele toeristische items, ook een kookrubriek van 9 minuten. We zijn enthousiast te mogen aankondigen dat we een partnership hebben met La Grande Ballade en samen met onze ambassadrice Mélanie Mayné hieraan kunnen meewerken.

A la sauce Belge

À la sauce belge betekent 2 dingen: het gerecht een Belgisch tintje geven (ingrediënten, recept, visuals), maar ook een eenvoudiger recept aanbieden dan wat je op Top Chef ziet. De voorgestelde recepten moeten kijkers met een gemiddelde culinaire kennis in staat stellen om ze gemakkelijk uit te voeren met ingrediënten die in België beschikbaar zijn.

Onze Partners | ATAG we love to cook | atag-nl