Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Masterclasses & Workshops

Stomen & Celsius°Cooking™

We doen er alles aan om van jouw keuken de fijnste plek in je huis te maken. Met hoogwaardige apparatuur die de chef in jou naar boven haalt en er tegelijk voor zorgt dat je niks hoeft te missen. Om deze apparatuur te leren kennen organiseren we masterclasses & workshops bij The Farm Kitchen's Kookfabriek in Utrecht.

 

Workshop Stomen

Heb je onlangs een ATAG oven met stoomfunctie gekocht? Denk aan een 3-in-1 oven, stoomoven of combi-stoomoven. Dan heb jij na garantieregistratie recht op een gratis workshop voor twee personen t.w.v. € 90,- in de Kookfabriek. Bekijk hier de in aanmerking komende modellen.

Meld je hier aan

Masterclass Celsius°Cooking™

Heb je onlangs een ATAG inductiekookplaat gekocht die beschikt over de nieuwe Celsius°Cooking™ techniek? Dan heb jij na garantieregistratie recht op een gratis masterclass voor twee personen t.w.v. 90,- in de Kookfabriek. Bekijk hier de in aanmerking komende modellen.

Meld je hier aan

Masterclass Stomen & Celsius Cooking | ATAG | atag-nl