Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Masterclasses & Workshops

Stomen & Celsius°Cooking™

We doen er alles aan om van jouw keuken de fijnste plek in je huis te maken. Met hoogwaardige apparatuur die de chef in jou naar boven haalt en er tegelijk voor zorgt dat je niks hoeft te missen. Om deze apparatuur te leren kennen organiseren we masterclasses & workshops bij The Farm Kitchen's Kookfabriek in Utrecht.

 

Workshop Stomen

Heb je onlangs een ATAG oven met stoomfunctie gekocht? Denk aan een 3-in-1 oven, stoomoven of combi-stoomoven. Dan heb jij na garantieregistratie recht op een gratis workshop voor twee personen t.w.v. € 90,- in de Kookfabriek. Bekijk hier de in aanmerking komende modellen.

Meld je hier aan

Masterclass Celsius°Cooking™

Heb je onlangs een ATAG inductiekookplaat gekocht die beschikt over de nieuwe Celsius°Cooking™ techniek? Dan heb jij na garantieregistratie recht op een gratis masterclass voor twee personen t.w.v. 90,- in de Kookfabriek. Bekijk hier de in aanmerking komende modellen.

Meld je hier aan

Masterclass Stomen & Celsius Cooking | ATAG | atag-nl