De lekkerste recepten waarmee u eindeloos kunt experimenteren. Want ‘we love to cook’ bij ATAG en die kennis willen we graag met u delen.
Zo hopen we dat meer mensen van koken gaan houden.
Risotto met eekhoorntjesbrood
Smeuïge risotto bereid met stoom. Laat u zich niet afschrikken door zijn uiterlijk, want de smaak is heerlijk.
Pasta Arrabbiata uit de oven
Echte schoonheid zit van binnen. Onder het krokante laagje zit een smaakexplosie waarmee u iedereen verrast.
Pasen is de perfecte gelegenheid om een heerlijk culinair 3-gangenmenu op tafel te zetten. Om Pasen dit toch een beetje feestelijk te maken, een compleet 3-gangenmenu waarmee u indruk maakt.
Het voorgerecht: Dungesneden biefstuk met zoetzuur van asperge en aspergelinten
Het hoofdgerecht: Vis rouleau met asperge en roomsaus
Het nagerecht: Crème brûlée
Het krentenbrood staat bekend als een typisch feestbrood, waarvan vele variaties bestaan. Het klassieke paasbrood wordt niet in een bakvorm maar op een (bak)plaat gebakken, zo ook deze variant.
Lees hier meerDe ultieme klassieker uit de Franse keuken, een ‘appeltaart op z’n kop’. Een heerlijk dessert van gekarameliseerde appel wat u in een handomdraai op tafel zet.
Lees hier meer