Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

De lekkerste recepten waarmee u eindeloos kunt experimenteren. Want ‘we love to cook’ bij ATAG en die kennis willen we graag met u delen.
Zo hopen we dat meer mensen van koken gaan houden.

Risotto met eekhoorntjesbrood
Smeuïge risotto bereid met stoom. Laat u zich niet afschrikken door zijn uiterlijk, want de smaak is heerlijk.

Lees hier meer

Pasta Arrabbiata uit de oven
Echte schoonheid zit van binnen. Onder het krokante laagje zit een smaakexplosie waarmee u iedereen verrast.

Lees hier meer

Feestelijk 3-gangen paasmenu

Pasen is de perfecte gelegenheid om een heerlijk culinair 3-gangenmenu op tafel te zetten. Om Pasen dit toch een beetje feestelijk te maken, een compleet 3-gangenmenu waarmee u indruk maakt.

Het voorgerecht: Dungesneden biefstuk met zoetzuur van asperge en aspergelinten

Het hoofdgerecht: Vis rouleau met asperge en roomsaus

Het nagerecht: Crème brûlée

Lees hier meer

Krentenbrood

Het krentenbrood staat bekend als een typisch feestbrood, waarvan vele variaties bestaan. Het klassieke paasbrood wordt niet in een bakvorm maar op een (bak)plaat gebakken, zo ook deze variant.

Lees hier meer

Tarte tatin

De ultieme klassieker uit de Franse keuken, een ‘appeltaart op z’n kop’. Een heerlijk dessert van gekarameliseerde appel wat u in een handomdraai op tafel zet.

Lees hier meer

Recepten | atag-nl