Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Veelgestelde vragen doorzoeken

Welke pannen zijn geschikt bij een keramische kookplaat

Keramisch koken stelt eisen aan de kwaliteit van uw pannen. Zo moet de bodem van de pan geheel vlak zijn en dient de dikte van de bodem minimaal 2,25 mm te bedragen. Door de extreme warmte kunnen te dunne bodems kromtrekken. Geëmailleerde pannen met dun plaatstaal dienen goed vochtig te worden gehouden, anders kan het emaille eraf springen. Voor een optimale warmtegeleiding is het van belang dat de pannen die worden gebruikt op een keramische kookplaat een zo glad en vlak mogelijke onderkant hebben. Alleen dan wordt de warmte van de kookplaat zo efficiënt en effectief mogelijk doorgegeven aan de pan. Pannen die u voorheen op gas hebt gebruikt zijn iets vervormd en daardoor niet meer vlak en glad. De warmtegeleiding is dan niet meer optimaal. Dit logo op de onderzijde van de pan geeft aan of de pan geschikt is voor een keramische kookplaat: 

Faq | ATAG