Beste klant, onze systeembeveiliging is geüpgraded en single sign-on is ingeschakeld voor onze merken (ATAG, ASKO en ConnectLife). Hierdoor zijn jouw gegevens beter beschermt en ben jij nu in staat naadloos tussen onze merken te schakelen. Als onderdeel van deze upgrade verzoeken wij je het wachtwoord van je Mijn ATAG account opnieuw in te stellen. Dit doe je door de link “Wachtwoord vergeten” te gebruiken, die je vind onder de social login op de mijn account pagina (deze vind je links bovenin op onze website). Heb je het wachtwoord al opnieuw ingesteld? Dan hoeft je niets te doen. Heb je nog geen Mijn ATAG account? Dan moet je je eerst registreren. Bedankt.

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Asperge met een gepocheerde hoeve-ei

Een Vlaamse klassieker op de wijze van sterrenchef Gilles Melchior. Met enkele lokale ingrediënten van bij ons, laat u de Bourgondiër in uzelf helemaal los. Zeker in de lente, hét seizoen van de asperges, een recept die u moet geprobeerd hebben!

Ga naar recept

Stoofpotje van zeeduivel

Een heerlijk pittig stoofpotje van zeeduivel, sous-vide gegaarde venkel, gedroogde chorizo, fregola en enkele ziltige zeegroenten. De ideale combinatie om een lekker zomers gerecht op uw bord te toveren.

Ga naar recept

Gelakt buikspek met wokgroenten en noedels

Sterrenchef Gilles Melchior heeft een passie voor Azië, daarom presenteert hij jullie een overheerlijk Aziatisch gerechtje met gelakte buikspek en allerlei lekkere wokgroenten. Een echt comfortfood-receptje dat ook leuk is om te delen!

Ga naar recept

Hoevekip met morieltjes

Heerlijke hoevekip met morieltjes, volgens chef Melchior de beste combinatie die er is. Doe daar nog wat lekker smeuïg aspergecrème bij, kleurrijke groentjes en we beginnen toch ook al te watertanden.

Ga naar recept

Fideuà met gegrilde langoustines

Eviva España! Chef Melchior neemt u met dit Catalaans recept mee naar de zuiderse zon. Fideuà, een variant van paella, is een typisch visstoofpotje met zeeduivel en lekker gegrilde langoustines. Ontzettend lekker en zomaar zomer op je bord!

Ga naar recept

Flatbread met gegrilde groenten & burrata

Libanees flatbread met gegrilde groenten en gegratineerde burrata. Chef Melchior laat u de smaak van het Midden-Oosten proeven, door gebruik te maken van de traditionele kruidenmengsel za'atar. Ontdek de culinaire wereld van het Midden-Oosten!

Ga naar recept

kookinspiratie-melchior-lente-zomer | atag-nl