Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Asperge met een gepocheerde hoeve-ei

Een Vlaamse klassieker op de wijze van sterrenchef Gilles Melchior. Met enkele lokale ingrediënten van bij ons, laat u de Bourgondiër in uzelf helemaal los. Zeker in de lente, hét seizoen van de asperges, een recept die u moet geprobeerd hebben!

Ga naar recept

Stoofpotje van zeeduivel

Een heerlijk pittig stoofpotje van zeeduivel, sous-vide gegaarde venkel, gedroogde chorizo, fregola en enkele ziltige zeegroenten. De ideale combinatie om een lekker zomers gerecht op uw bord te toveren.

Ga naar recept

Gelakt buikspek met wokgroenten en noedels

Sterrenchef Gilles Melchior heeft een passie voor Azië, daarom presenteert hij jullie een overheerlijk Aziatisch gerechtje met gelakte buikspek en allerlei lekkere wokgroenten. Een echt comfortfood-receptje dat ook leuk is om te delen!

Ga naar recept

Hoevekip met morieltjes

Heerlijke hoevekip met morieltjes, volgens chef Melchior de beste combinatie die er is. Doe daar nog wat lekker smeuïg aspergecrème bij, kleurrijke groentjes en we beginnen toch ook al te watertanden.

Ga naar recept

Fideuà met gegrilde langoustines

Eviva España! Chef Melchior neemt u met dit Catalaans recept mee naar de zuiderse zon. Fideuà, een variant van paella, is een typisch visstoofpotje met zeeduivel en lekker gegrilde langoustines. Ontzettend lekker en zomaar zomer op je bord!

Ga naar recept

Flatbread met gegrilde groenten & burrata

Libanees flatbread met gegrilde groenten en gegratineerde burrata. Chef Melchior laat u de smaak van het Midden-Oosten proeven, door gebruik te maken van de traditionele kruidenmengsel za'atar. Ontdek de culinaire wereld van het Midden-Oosten!

Ga naar recept

kookinspiratie-melchior-lente-zomer | atag-nl