Met 'Mijn ATAG' is al jouw apparaat informatie opgeslagen op een plek. Erg handig als je een storing wilt melden, nieuwe apparaten wilt registeren of meer informatie zoekt over je apparaat.

De voordelen van een 'mijn ATAG' account:
* registreer jouw apparaat en activeer Garantie Plus!
* meld jouw storing snel en eenvoudig
* vind informatie over jouw apparaat

Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG te zien in vtwonen weer verliefd op je huis.

Vanaf zondag 20 september is op SBS6 een nieuw seizoen gestart van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. De vtwonen-stylisten gaan de uitdaging weer aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis.
Ook dit seizoen is ATAG weer onderdeel van het programma en daar zijn wij ontzettend trots op. Dit seizoen zal in het teken staan van compleet nieuwe keukens tot aan het upgraden van bestaande keukens.
 

29 november 2020

Joery en Murkje wonen met hun tweeling Jente en Jurre in Haarlem. Ze vinden het huis heerlijk maar het interieur staat al enige tijd stil. Joery is ook een echte thuiskok en heeft een grote wens voor een nieuwe keuken. Hier weet vtwonen-stylist Fietje wel raad mee.

Bekijk alles van deze aflevering

22 november 2020

Miriam en Perry kochten een paar jaar geleden hun ultieme droomhuis in Utrecht. Het interieur oogt nogal kil en ongezellig. Ook de keuken is wel toe aan wat kleine aanpassingen, zodat Perry genoeg culinaire ruimte heeft om veganistische gerechten voor zijn Foodtruck te bereiden. Een mooie uitdaging voor vtwonen-stylist Liza.

Bekijk alles van deze aflevering

8 november 2020

Ilse en Cas werden vorig jaar verliefd op een jaren 30 woning in Soest. Toch vinden ze het lastig om hun woning naar hun zin te maken. De keuken is net nieuw, maar de apparatuur is wel aan vervanging toe. Vtwonen-stylist Fietje weet hier wel raad mee.

Bekijk alles van deze aflevering

25 oktober 2020

Roel en Anne-Marie wonen samen met zoon Stijn in het Noord-Hollandse Purmerend. Het gezin is dolgelukkig, maar bij de inrichting van hun woning kunnen ze wel wat hulp gebruiken. Gelukkig is geen uitdaging te groot voor stylist Frans.

Bekijk alles van deze aflevering

20 september 2020

Stylist Fietje trapt het nieuwe seizoen vtwonen weer verliefd op je huis af bij Astrid en Peter in Apeldoorn. Naast de woonkamer wordt de bijkeuken van het stel ook door Fietje onder handen genomen.

Bekijk hier alles van deze aflevering

Bekijk ATAG apparatuur bij u in de buurt

ATAG te zien bij vtwonen Weer Verliefd op je Huis | ATAG.nl | atag-nl