Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

ATAG te zien in vtwonen weer verliefd op je huis.

Vanaf zondag 23 februari is op SBS6 een nieuw seizoen gestart van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. De vtwonen-stylisten gaan de uitdaging weer aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. Ook dit seizoen is ATAG weer onderdeel van het programma en daar zijn wij ontzettend trots op.

Dit seizoen zal vooral in het teken staan van het upgraden van de keuken. Dus geen compleet nieuwe keukens, maar nieuwe keukenapparatuur die laten zien wat dat met de keuken kan doen.

      

23 februari 2020

Op kookgebied zoeken Peggy en Henk graag de uitdaging op. Ze houden van de Brabantse gezelligheid en zijn lid van een kookclub. De apparatuur in de keuken moet dus ook ruimte genoeg hebben om voor grote groepen mensen te koken.

Bekijk alles van deze aflevering

15 maart 2020

Levensgenieters Regina en Yvonne kregen 4 uur de tijd om een bod op deze splitlevelwoning uit te brengen. Ze zagen het als een buitenkansje en dus zei het stel volmondig ja. Door hun smaakverschil is er 3 jaar later nog weinig veranderd. Ditmaal mag vtwonen-stylist Fietje de uitdaging aangaan.

Bekijk alles van deze aflevering

5 april 2020

Bij gebrek aan inspiratie en een eigen stijl kocht het stel vier jaar geleden bij één winkel alle meubels van een set. Na een nare periode is het tijd voor een frisse start!

Bekijk alles van deze aflevering

In 2019 was ATAG ook al te zien bij vtwonen 'Weer Verliefd op je Huis'. Bekijk hieronder de links naar de afleveringen voor meer informatie en sfeerbeelden.

22 september: Matrix Black Steel, inductiekookplaat met afzuiging

3 november: Matrix Black Steel, stoomoven, magnetron met warmhoudlade

8 december: ATAG MAGNA-designlijn, sous-vide koken, Black Steel wijnkoeler

Bekijk ATAG apparatuur bij u in de buurt

ATAG te zien bij vtwonen Weer Verliefd op je Huis | ATAG.nl | atag-nl