Winkelwagen

Totaal

Gratis verzending

Beveiligde betaling

Sous-vide gegaarde buikspek met gestoomde rijst & doperwten

Door de buikspek sous-vide te garen blijven alle smaken behouden en krijgt het vlees een perfecte garing. Absoluut een chefwaardig gerecht.

Lees meer

Kippenbout met een salade van gestoomde groente

Een perfect gerecht om een zonnige dag mee af te sluiten. Een frisse salade met een gegrilde malse kippenbout. Te grillen op de barbecue, maar ook op een grillplaat.

Lees meer

Baksukade

Het mooie weer komt en gaat. Maar dat weerhoudt ons er niet van om een heerlijk gerecht op de grill of barbecue te bereiden, want ook binnenshuis kunt u dat heerlijke rooksmaakje aan een stuk vlees geven.

lees meer

Witte asperges met beenham, krieltjes en ei

Jaarlijks wordt op de tweede donderdag van april het aspergeseizoen officieel geopend en kunnen we t/m 24 juni genieten van het witte goud. Met dit klassieke recept zet u gegarandeerd iets lekkers op tafel.

Lees meer

Stoofpotje van gehakt met sperziebonen en zuidvruchten

Een snel stoofpotje bomvol heerlijke specerijen die voor een smakelijke geur zorgen.

Lees hier meer

Feestelijk 3-gangen paasmenu

Pasen is de perfecte gelegenheid om een heerlijk culinair 3-gangenmenu op tafel te zetten. Om Pasen dit toch een beetje feestelijk te maken, een compleet 3-gangenmenu waarmee u indruk maakt. Het voorgerecht: Dungesneden biefstuk met zoetzuur van asperge en aspergelinten Het hoofdgerecht: Vis rouleau met asperge en roomsaus Het nagerecht: Crème brûlée

Lees hier meer

Risotto met eekhoorntjesbrood

Smeuïge risotto bereid met stoom. Laat u zich niet afschrikken door zijn uiterlijk, want de smaak is heerlijk.

Lees hier meer

Pasta Arrabbiata uit de oven

Echte schoonheid zit van binnen. Onder het krokante laagje zit een smaakexplosie waarmee u iedereen verrast.

Lees hier meer

atag-nl